You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

05 February 2007

Une..per vete


Posterizim per mungese frymezimi dhe kujtese.
Bardhe e zi eshte melodia e nje dite te lodhshme si e sotmja.
C'rendesi ka nese ishte e "frytshme" apo jo kur tanime ndodhet ne te "shkuaren"...

4 comments:

  1. vertet asgjeje nuk i ngelet me kuptimi pasi ka kaluar...

    ReplyDelete
  2. e rendesishme eshte qe te gjesh forcat qe te rifillosh te nesermen,edhe kur e di se s'do te jete me e lehte se dita qe sapo shkoi

    ReplyDelete