You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

19 November 2011

Dikur zhgarravisja

Mospranim (11 shtator 1995)
Me trok mendimet koken e pushtojne
dhe ra ne trupin tim e fundjma kembane
kundershtimi i fundit, mohimi i fundit rane
dhe shpirtin te patrazuar ma lane.

C'e dua trupin rrenoje te Trojes sime
qe s'mund te ndjeje, jetoje ate qe do
Ne zemren e pluguar me kripe mendimesh
qe te rimbijne lule, duhet kohe.

Homazh per nuset (11 shtator 1995)
Flete te bardha, imazhe fustanesh te bardhe
fustane te bardhe, imazhe nusesh te reja
mbi flete rreshket ngadale stilografi
mirazhe vuajtjesh mendojne nuset e reja
Mos u tremb nga e zeza e bojes o flete
te bardha mund te jene mendimet qe bart
mos i bej te trishtuara nuset
dite e hene me zhdukjen e fustanit te bardhe.


No comments:

Post a Comment