You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

17 August 2014

Shkruaj sa pa u shuar vrulli

SOT

Të tillë e solli fati orën
të tilla padyshim qenë kushtet
edhe bota rri sehir
se s'di as kur të skuqet


REDUNDANS

Në gjuhë e tepërt persëritja
je diell, yll a dritë
komplet i ndryshëm është parimi
"shkencor" kompjuterik

Atë që bën vec një kompjuter
më mirë e bëjne tre
kur dy nga tre gjejnë rezultatin
i sigurt prapë je

Ashtu punon dhe dorë e fatit
Dhe jeta sigurisht
Në gjuhë e tepërt përsëritja
Jo shanci natyrisht

No comments:

Post a Comment