You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

17 November 2014

Kjo arrihet me punë, me përpjekje...

Ok. Frymëzimi nuk vjen. Normale. Më vjen mua te gjej një vrimë e të fshihem jo frymëzimit që dhe aq është nazeli.
Po unë s'kam ndërmend ta lus.
Po deshi derën e ka hapur. Po s'deshi varja. Po deshi të vijë po s'ja mban të rrijë dera prapë hapur. Me zor as leshtë e kokës (as mendjen nuk mbaj). Ja kështu.
Pikë.
Krye radhë.

Frymëzimi të bëjë si të doje. Blogu ka detyra për të përmbushur.

Pikë së pari. Të gjithë shkrimtarët e shkrimtarucët që kanë botuar ndonjëherë ndonjë rresht on-/ose offline thonë që oreksi vjen duke ngrënë dhe shkrimi vjen duke shkruar. Budallallëqe ose jo. Çdo rresht ï shkruar është një hap më afër dy rreshtave të shkruar. (Krahasime cilësore nuk bëjmë se ngec muhabeti pastaj).

Pikë së dyti. Kaq.

No comments:

Post a Comment