You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

30 January 2007

Faqe interesante...

Sot pertoj... ose me sakte po mbush baterite per neser (per ne pune jo per ne blog kuptohet).
Ndaj po e "thjeshtoj" edhe blogimin maksimalisht.

Mba trurin sa me aktiv http://ririanproject.com/2006/11/03/22-ways-to-overclok-your-brain/

Thjeshto planifikimin e gjerave qe ke per te bere http://gubb.net/

Si te besh nje blog kur nuk ke frymezim:
Shfrytezo Google reader. Hap nje llogari, zgjidh fushat e interesit, shfleto dhe nese gjen dicka qe te pelqen "share". http://www.google.com/reader/view/

Nje foto thote me shume se qindra fjale
http://forum.cybernetnews.com/index.php/topic,117.0.html

k a q.

3 comments: