You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

15 March 2007

Dikur ...zhgaravisja vargje...(10)

Me ndih 13 maj 1996
Me co ne kufirin e harreses,
ku dite-nata tretet nder sy.
Me co ne abisin e ndjenjes dhe,
me ler.

Zhduke kaltersine e mefshet te endrres,
me kthe ne token e ftohte, te pa lote,
te ndiej nder kembe frymemarrjen e saj,
dhe me ler.

Ose,
me mire me merr me vete ne enderr-harrese,
me mba me vete ne zgjim-perhumbje.
Riktheme ne jete nga kjo makth-cmendje.
Me ndih!
Ne pac besuar perendi.

3 comments: