You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

29 May 2007

Rifillo nga e para

-rifillo nga e para- back to basics- tillbaka till ruta ett- da capo.

Ne te gjitha gjuhet ekziston deshira per te riprovuar, per te rifilluar, per te ndryshuar.
Tek te gjtihe njerezit e njejta deshire. A thua se po te rijetonim shanset e humbura, mundesite e paprovuara apo po te merrnim kthesen majtas kur rruga na conte djathtas do te ndryshonte gjithcka.

Te njejtat gjuhe, te njejtet njerez besojne se shume gjera jane te paracaktuara. Se nuk ka rendesi c'bejme apo c'themi apo sa perpiqemi...we will still receive what is meant for us and get what's coming to us.

Me nje perjashtim: No good deeds will be left unpunished!

3 comments:

 1. ashtu siç thua ti eshte Elais:)

  ReplyDelete
 2. ketu ne turqi ka nje shprehje :dhelpra shetit sa shetit por ne fund serish tek dyqani i qyrkut kthehet:) dhe ne keshtu jemi..

  ReplyDelete
 3. :)

  Eni ca eshte qyrku lal ?

  ReplyDelete