You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

15 October 2007

Be good...


...sleep tight, don't let the bedbugs bite...

11 comments:

 1. Mos më thuaj se mashkulli quhet Johni :P

  ReplyDelete
 2. po vdes ti ferkoj barkun te madhes dhe fytyren se vogles:)

  ReplyDelete
 3. Dhe bën një dimër jashtë....

  ReplyDelete
 4. Mungon akti final...lol.

  ReplyDelete
 5. @ Edrus: Pse pikerisht johni ??
  @ Emigrant: Indeed :)
  @ Eni: duken vertet te lezetshme.
  @ N.Ago: Ku jashte ?!
  @ Belle_fleur: Yepp!
  @ Krastakrau: Do shoh mos gjej dhe fotot e tjera te serise (eshte nje e-mail ne fakt qe tregon kafshe shtepiake qe na mesojne te qeshim, te fleme etj)
  @ Kastadiva: :) Lovely to see you around :)
  @ ada: Cili akt ?!

  ReplyDelete
 6. pse johny?
  sapere, ja pse:

  http://www.youtube.com/watch?v=01aN4AEB6GE

  (preferova Michael J. Fox - bck to the future, dobesia ime; tani ti po te dush e kap edhe nga ustai Chuck Berry dora vete...)

  ReplyDelete
 7. aaaaaaaaaaah :))))

  Now i've got it maestro!
  Back to the future is one of my favorites too so this explanation is perfect.

  ReplyDelete