You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

09 December 2007

Tagged by Energize-it

1.Interested in ? Life and people.
2.What country? Albania (what else!!!).
3.What do you love: Love, family.
4.The most beautiful thing: People caring for each other
5.What do you dislike: "Besserwisser" attitudes, lack of humility.
6.What kind of difficulties you suffer from? My own lazyness.
7.What kind of person are you? The kindful kind.
8.An important part of your life? He himself.

I tag EDA, London-Lilly, Tena, N.Ago
Enjoy the power of knowledge !!!

7 comments:

 1. you rock girl!
  seç ke nje energji te mire ti lal..nuk e di po tek une ndikon perhere pozitivisht..fundjave plot vizllim!

  ReplyDelete
 2. Faleminderit En!
  Fundjave te mrekullueshme edhe ty :)

  ReplyDelete
 3. O yllo, çere osht ky gjoseni që ke shkrujt?
  Na ke shait noi gjo ne malokve shqiptar që s'dim kshu llafesh??

  ReplyDelete
 4. Po inicialet e mia, pse i ke vënë në fund të kësaj letrës me mbishkrime...kapitaliste ti gocë? :)

  ReplyDelete
 5. "The kindful kind" - 100% agree:)

  Have a great evening!

  ReplyDelete
 6. @ Edrus: "ishte pergjigja e pyetjes qe i bera une"- tha Elsa tek pallati 176 (dhe normalisht do kishte thene Eni ose Energize-it ketu)

  Kjo ishte si zakonisht nga ato ma-le-ta-lashet qe i nis N.Ago ose Eni dhe u biem pas ne te tjeret.

  ja dhe "shqiperimi"
  1. Interesa? Jeta dhe njerezit.
  2. Cili vend? Shqiperia (kush tjeter!!!).
  3. Cfare dashuron ? Dashurine, familjen.
  4. Gjeja me e bukur? Njerezit qe kujdesen per njeri-tjetrin.
  5. Cfare urren ? Sjelljet "prepotente prej ekspertesh", mungesa e modestise.
  6. Cilat veshtiresi ju mundojne ? Pertacia ime.
  7. Cfare lloj rrobi je? Lloji zemermire.
  8. Nje pjese e rendesishme e jetes tende? Ai, personalisht.

  @N.Ago: Po sepse bota rrotullohet i dashur mik ;)

  @Belle: Rrofsh goce. Jave te mbare e pa preokupime edhe ty :)

  ReplyDelete