You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

15 August 2014

U zgjua frymezimi

Sa here te duash
Me thuaj
qe era qe te perkedhel
si dora ime te duket

me thuaj
qe dielli qe te zhurit
si puthja ime te duket

qe shiu qe te permbyt
si ekstaza ime te duket

 dhe mos u tremb kur te them qe ke te drejte

se vi
Po. Vi si shtojzovalle


Monopol
Dy pole i kane te gjithe magnetet
Nje jug nje veri
po c'rendesi kane faktet kur shkenca
edhe monopolit fizik ekzistencen ja di.

No comments:

Post a Comment