You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

08 September 2014

E lehtë është jeta

E lehtë është jeta
Kur sytë i mbyll
Dhe një puthje të pret

E lehtë është jeta
Kur sytë i hap
Dhe me kokë kridhesh në det

E lehtë është jeta
Kur buzëqesh
Kur të gjitha zgjedhjet i bën vet'

E lehtë është jeta
Edhe e vështirë po të jetë

No comments:

Post a Comment