You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

18 October 2014

If it's important you'll find a way...If not you'll find an excuse

Justifikime
Të gjitha
Asgjë
Ripërtypje
E tëra
S' tretet më.

Qumesht
kos 
gjize
hirre
djathe jo.
Po gjize e presuar e tera
E kripur me kripe guri jo Joni.

Edhe buke
gruri, misri
tershere
e zeze (tym?) po prape e bardhe brenda
pa krunde
me munde.

Gjalpe reaktiv 
me yndryna te teperta
lopa nuk di shkence
po margarina e naftes 
doemos me e bindshme 
per enet e gjakut te ngopura, 
me yndyra te teperta
qe as mendimet nuk i lejojne te kalojne ne kapilar
Megjithse ato perseri e gjejne rrugen

shkarkesa magnetike
fizike
me efekte te papranueshme fiziologjike.

Prape
prape
prape
edhe pak(e)

E rendesishme mbijetesa 
e ca gjerave 
atje
me buke, kripe e nenprodhime qumeshti a uji
a nafte 
Justifikime, rezervime
ndonjehere 
rizgjime 
me pretendime.

Me merr me vete
dhe...fjete!

No comments:

Post a Comment