You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

16 October 2014

Gjona me ron'ci- SHAMPANJË

Lajme super 😂!

Studime t'reja kallxojn se 1-3 gota shampanjë n' jav' ta m'ajn' trunin sagllom  ene parandalojn demensen.

Shampanja pra bon mir' per sh'n'etin!
- eh ça i bo frongu muhabetit o robo.

Në shkencorshe sipas studimit t'bom ne universitetin e Reading  qekan ca gjojna qe u qujkan fenole ato qy i parandalojkan problemet me memorjen edhe demensen.

Perberesit e fenoleve bojn' me glu sinjalet qy i duhen turnit me kujtu ca gjona.
Shampanja ka ma shumë fenole se vena bardh' ene pranej t'a mba memorjen ma t'fresket.

Po ke qy universitet mo sefte kan' zbulu që dy gota shampanjë boshin mirë për zemrën ene për qarkullimin e gjakut ene parandalojshin infarktin edhe difektet n'zemer. 

Ps: Studimi o i vertet.
Pps: Pranej e kan memorjen xixe gjithë pijanec't e pijetar't prej atyre fenoleve. Vetëm gjojnat e tjera s' i kan' n'rregull.
Ppps: Të kisha dhe ca qereste, ashu' m'fal Shampanjë

No comments:

Post a Comment