You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

28 November 2014

Imitimi është forma më e lartë e admirimit...

Një puthje me erën (frymëzim Nerudian po nivel vargu lab)

Një puthje me erën do të nis
Dhe në u gjendsh në mes të stuhisë
Mos më mbaj inat

Një përkëdhelje me shiun do të nis
Dhe në u mbushtë lumi të të përmbysë
Nuk e bën me kast

Një përqafim me diellin do të nis
Dhe nëse drita t'i lëbyr sytë
Mbylli për një çast

Dëborën do ta mbaj për vete
Të mos ta njohësh ti
Se diell erë shi ka në vete
E më kënaq si ti.

No comments:

Post a Comment