You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

05 November 2014

Koha

24 orë na jepen çdo ditë
24 orë dhe mua dhe ty
Se koha s'është misogjinike
Nuk pyet për orgjinë moshë gjini

24 orë dimër e verë
24 diell a furtunë
Në qofsh foshnjë të mund të rritesh
Në qofsh ï madh të mbarosh punë

....to be continued/revised

No comments:

Post a Comment