You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

04 February 2015

Ku - këtu

"Ku humbe?" - pyeti jeta
"' N' ëndërr. " - i thashë
"Ç' kërkove?" - vijoi pyetjen
"Hiçgjëkafshë."

"Mirë që erdhe.-  dhe e mbylli-
Se desh t ' lashë jashtë."

No comments:

Post a Comment