You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

24 March 2015

Fshatçe

Fshatar të thonë
Fshatar i thua vetes
Dhe të rri puthitur e të mbron
nofka si korracë para jetës.

Fshatar dhe kur libër shfleton me dorën e argjur.
Fshatar dhe kur kallirin e shkoq.
Fshatar kur frytet e mundit i mbledh.
Fshatar kur hellit mishin shikon a u poq.

Por...

Po t'i dinin e t'i kuptonin qytetarët
Gjithë ç'do e ç'di të bësh ti fshatçe
Do të linin mendtë e vetes do i hiqnin vizën.
Dëgjon, veten të them do ndiqnin me kanaçe.

No comments:

Post a Comment