You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

17 February 2007

Faqe interesante...(3)

Ligje nga gjithe bota per fushat e punesimit, sigurimeve shoqerore, te drejtat e njeriut etj.
http://www.ilo.org/dyn/natlex/natlex_browse.byCountry?p_lang=en

Keshilla mjekesore
http://web4health.info/en/index.shtml

Rrjeti i juridikes europiane per ceshtjet civile dhe tregetare
http://ec.europa.eu/civiljustice/


6 comments:

 1. Pa kalo te marresh stafeten ti nga blogu im pa,i gjetem ne adresat!

  ReplyDelete
 2. s'ka perse Eni.
  Kur gjen gjera interesante me e paketa qe mund te besh eshte t'i ndash.

  N.Ago. E di e di. :)

  ReplyDelete
 3. eh kjo turqishtja, me mori ne qafe çupen :(
  rrofsdh:)))

  ReplyDelete
 4. more e.t. sa i poshter qe je:))

  ReplyDelete
 5. o te. o te o teta Eni, babi ime nuk este i postel.

  ReplyDelete