You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

20 February 2007

Kete procke .....

...qe me bere Nikollaq nuk ta harroj!

M'u kujtuan "Karnavalet e Korces" dhe citati "jeta eshte arithmetike Olimbi"...
Gjithsesi kisha bere ndermend te postoja nje fjalor humoristik shqip-turqisht.
Me kete rast thashe te ma kontrollonte Eni para se ta postoja tek Mamadhia.
Kur e kisha fjalorin nuk e postoja dot.
Tani qe jam ketu e po postoj s'kam fjalorin.
Halle halle...

2 comments: