You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

23 December 2007

Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri

Shkurt:

GEZUAR dhe me c'tju doje zemra!

9 comments:

 1. Gezauar Elais!

  Urimet me te mira per vitin qe po afron dhe sjellte sa me shume miresi, dashuri dhe paqe per ty dhe familjen tende!

  Gezuar!

  ReplyDelete
 2. Uroj sinqerisht, festa të gëzuara me shëndet për ty dhe të dashurit e tu!

  ReplyDelete
 3. Gezuar edhe ti Elais (bashke me te dahurit e tu) e me c'te te doje zemra!

  ReplyDelete
 4. Gëzuar Elais!
  Me ç'të të dojë shpirti :) dhe qoftë më mbarë dhe më i pasur viti i ardhshëm!


  P.s: Selfi! Si ishte ajo puna e "të dEhurve të tu?? :P (apo ishte " të dahurve ;)))

  ReplyDelete
 5. gezuar e dashur dhe gjithe te mirat ty dhe te dashurve te tu! te paçim dhe per vitin tjeter:) muck

  ReplyDelete
 6. gezuar shpirti!
  Nje vit i mbare dhe me borokoca
  puc fort

  ReplyDelete
 7. Elais,
  Në vend të kartolinës tradicionale shqiptare, të nis urimet më të sinqerta dhe miqësore për një vit të ri me plot shëndet, për ty dhe të dashurit e tu, begati, mirëqenie, produktivitet dhe realizim të ëndrrave!

  ReplyDelete