You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

28 August 2008

Everything is O.K.

Vjeshte ne veri te botes kete fundgushti.
Lejtmotivi i koheve te fundit, Monty Python nga "Life of Brian",
Always look on the bright side of life!

2 comments:

 1. happy to hear dear.
  ja kalofsh sa me bukur kete vjeshte.
  dhe kur te kesh kohe na shkruaj dhe na sill dhe ndonje foto nga vjeshta andej se jam kurioze;)

  hugs

  ReplyDelete
 2. qenkeni vetem tani tek vjeshta ju se ne ketej nuk pame veren fare ! shyqyr qe ikim me pushime andej nga bente vere

  ReplyDelete