You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

27 October 2014

Nje femer :)

Tre burra ishin duke ecur ne pyll kur i nxorri rruga para nje lumi te madh e e te vrullshem.
Ju duhej te kalonin nga ana tjeter po asnjeri prej tyre nuk e dinte si ta zgjidhte problemin.
 
I pari ktheu syte nga qielli dhe u lut: "O zot, me jep fuqi ta kapercej kete lume!”
Edhe BUM i dha zoti krahe e kembe te fuqishme qe te mund te kapercente lumin duke notuar dhe dy ore me pas pasi desh u mbyt disa here ai doli ne anen tjeter.
 
I erdhi rradha te dytit. Edhe ky i ktheu syte nga qielli dhe u lut:” O Zot, me jep fuqi dhe mjete qe te mund ta kapercej kete lume!”
Edhe BUM i dha zoti nje varke dhe ai mundi te voziti e te dale ne anen tjeter pas nje ore lodhjeje ku varka desh u permbys disa here.
 
Burri i trete kishte pare peripecite e miqve dhe  ku i erdhi rradha u lut: ” O zot, me jep fuqi, mjete dhe zgjuarsi qe edhe une ta kapercej kete lume!”
 
BABABUM! E shnderroi zoti burrin ne grua. Ajo pa harten, u zhvendos disa metra pergjate bregut te lumit dhe e kapeerceu lumin duke kaluar uren mbi te!
 
 

No comments:

Post a Comment