You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

31 January 2015

Nga pak të gjithë

Pak realizëm e ka dhe idealisti
Që të mund të hajë, të rrojë, të ideojë
Pak romantikë e ka dhe realisti
Që shpesh a rrallë nga pak të ëndërrojë

Pak stil teknik e ka dhe romantiku
Që momentin e duhur të gjuajtjes të dallojë
Pak alkimi e di dhe teknokrati
Se ndryshe rastësinë s'mund t'përballojë

Pak Yin në Yang është fakt si vetë jeta
Edhe matematikes i duhet ta pranojë.
Nga pak të gjithë ndryshojmë nga vetvetja
Ndaj mirë është dhe veten ta dëgjojmë.

No comments:

Post a Comment