You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

20 March 2015

Erotike

Syri yt, epshi im që më grrin.
Gjithë trupin dëshira përpin
Të të prek të të kap të të zë
der' n'ekstazë të të ndiej e të dua dhe më
Nëma ëndrrën që në mendje e kam
Baticë e kripur, përmbytmë xhanë.

2 comments: