12 May 2007
Me mjalte apo me uthull
Themi se me mjalte zihen me shume miza se me uthull.
Ne fakt kjo nuk eshte dhe aq e vertete.
Me mjalte afrohen me shume miza se me uthull.
Per te zene ama duhet kombinimi
Uje + pak uthull+ nje pike ilac enesh.
Si u kujtova. Po ja pashe nje mize bananeje sot. Dhe truri vetvetiu shkoi tek nje program televiziv te para dy vjetesh, ku nje perfaqesues i Antiximex (firme qe merret me shfarosjen e insekteve te demshme neper banesa), per te parandaluar perhapjen e mizave qe ne ate periudhe korriku kishte arritur kulmin rekomandoi perzierjen e mesiperme.
Sipas tij era e holluar e thartires se uthulles i terheq mizat. Gjithashtu dhe ngjyra e verdheme qe krijohet nga kombinimi i uthulles me ujin dhe ilacin i terheq vizualisht ato. Nderkohe qe ilaci i eneve krijon nje friksion me ujin qe nuk i lejon mizat te largohen.
Keshtu pra. Me uthull KAPEN me shume miza se me mjalte.
Etiketter:
filler
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
e shef ti ndaj ne vere kur behet sallata mblidheshkan kaq shume miza:)?
ReplyDeleteNuk e kam vene re tek sallata. Po tek frutat mblidhen shpesh (dhe shpejt).
ReplyDeleteUa! Po ti, abazhurin tim ke vene ketu?
ReplyDeleteLe qe, i paske ndryshuar dhe ngyren!
Ah, IKEA ...
Abazhuri quhet "erresire" ndaj ishte i pershtatshem per ndarjen e shapit nga sheqeri (ose mjaltit nga uthulla):P
ReplyDeleteKot s'thone sa do rrosh do mesosh...vertet interesante kjo me uthullen:))
ReplyDelete