You are exactly where you need to be, You are not missing out, falling behind, doing it wrong, not trying hard enough. Whatever opinions you may have about it, however imperfect. THIS IS YOURS WHERE YOU ARE RIGHT NOW IS P E R F E C T !

12 May 2007

Me mjalte apo me uthull


Themi se me mjalte zihen me shume miza se me uthull.
Ne fakt kjo nuk eshte dhe aq e vertete.
Me mjalte afrohen me shume miza se me uthull.
Per te zene ama duhet kombinimi
Uje + pak uthull+ nje pike ilac enesh.

Si u kujtova. Po ja pashe nje mize bananeje sot. Dhe truri vetvetiu shkoi tek nje program televiziv te para dy vjetesh, ku nje perfaqesues i Antiximex (firme qe merret me shfarosjen e insekteve te demshme neper banesa), per te parandaluar perhapjen e mizave qe ne ate periudhe korriku kishte arritur kulmin rekomandoi perzierjen e mesiperme.

Sipas tij era e holluar e thartires se uthulles i terheq mizat. Gjithashtu dhe ngjyra e verdheme qe krijohet nga kombinimi i uthulles me ujin dhe ilacin i terheq vizualisht ato. Nderkohe qe ilaci i eneve krijon nje friksion me ujin qe nuk i lejon mizat te largohen.

Keshtu pra. Me uthull KAPEN me shume miza se me mjalte.

5 comments:

  1. e shef ti ndaj ne vere kur behet sallata mblidheshkan kaq shume miza:)?

    ReplyDelete
  2. Nuk e kam vene re tek sallata. Po tek frutat mblidhen shpesh (dhe shpejt).

    ReplyDelete
  3. Ua! Po ti, abazhurin tim ke vene ketu?
    Le qe, i paske ndryshuar dhe ngyren!
    Ah, IKEA ...

    ReplyDelete
  4. Abazhuri quhet "erresire" ndaj ishte i pershtatshem per ndarjen e shapit nga sheqeri (ose mjaltit nga uthulla):P

    ReplyDelete
  5. Kot s'thone sa do rrosh do mesosh...vertet interesante kjo me uthullen:))

    ReplyDelete